top of page

Kadın Girişimcileri Destekliyoruz!



Manavlar Mağazacılık ve Pazarlama olarak Ökçe Ayakkabı markamız için ürün tasarımı yapan toplam 15 moda tasarımcısı var. Tasarım ağında yer alan 15 tasarımcımızın 13'ü freelance olarak çalışmakta ve bu tasarımcılarımızın 10'u kadın girişimci. Manavlar Mağazacılık ve Pazarlama olarak kız çocuklarının okuması, kadın girişimcilerin üretim alanında yer alarak katma değer üretmesi, yönetim kadrolarımızda kadın yöneticilerin çoğunlukta olması gibi politikalar yürütüyor ve yeni kadın girişimcileri de cesaretlendirerek yolumuza devam ediyoruz. Programın ikinci döneminde birlikte işbirliği yaptığımız kadın girişimci ve çalışan sayısını 2 katına çıkartmak öncelikli görevimiz. Bunu başarmak için kadınların liderliğindeki kuruluşlarla yakın işbirliği içinde çalışıyoruz. Kadın girişimciler tarafından el emeği ile üretilen ürünlerin satışı konusunda da mağazalarımızda öncelikli satış planlamaları uyguluyoruz.

Ayrıca, tüm ticari ilişkilerimizde adil ve etik uygulamalara bağlıyız.

Birlikte çalıştığımız kadınlara saygılı davranılmasını ve başarılı olmaları için ihtiyaç duydukları desteğin ve kaynakların kendilerine sağlanması konusunda ki tutumumuz da net!

Kadın girişimcilere destek vererek; sadece onların yaşamlarında değil, içinde yaşadıkları ve çalıştıkları topluluklarda da olumlu bir etki yaratabiliyoruz.

Comments


bottom of page